Výrobcovia / značky
Kategórie      

Ochrana osobných údajov

Úvod Dodanie tovaruOchrana osobných údajov

Podmienky ochrany osobných údajov

 

Základné ustanovenia

  1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je Marián Ondrejka - Wtrade IČO 34933336 so sídlom Mikuláša Dohnányho 817/1A
    010 04 Žilina….. (ďalej len: „prevádzkovateľ“).
  2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

         adresa: Mikuláša Dohnányho 817/1A
         010 04 Žilina
         email: predaj@predaj-tonerov.sk
         telefón 041 / 763 25 06

     3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

          4. Prevádzkovateľ vymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Kontaktnými údajmi zodpovednej osoby súMarián Ondrejka 0949 870 624

 

II.

Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.
  2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III.
Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

  1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je
  • plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,
  • oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,
  • Váš súhlas so spracovaním pre účely poskytovania priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. a) Zákona v prípade, že nedošlo k objednávke tovaru alebo služby.

     2. Účelom spracovania osobných údajov je

  • vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,
  • zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.

     3. Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona. S takým
         spracovaním ste poskytol/la svoj výslovný súhlas.

 

IV.

Doba uchovávania osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje
  • po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 10 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).
  • po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 10. rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

    2. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

 

V.

Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

  • Príjemcovia osobných údajov sú UPS - prepravca, EURO DATA – dodávateľ, Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,
  • zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu (All4Net s.r.o., Websupport) a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu.

      Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmienok stanovených v Zákone máte
  • právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,
  • právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,
  • právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,
  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,
  • právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,
  • právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.

    2. Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

 

VII.

Podmienky zabezpečení osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.
  2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, najmä zaheslovanie počítačov, použitie anitivírusových programov, šifrovanie internetového obchodu, pravidelné vytváranie záloh. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

 

 

 

VIII.

Záverečné ustanovenia

  1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.
  2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímatePrevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

 

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.

Informácie

 

Spracujeme Vám ponuku na potlač reklamných predmetov. Kontaktujte nás telefonicky 0949 870 624, mailom na predaj@predaj-tonerov.sk alebo vyplňte a zašlite tento formulár


Grafická príprava

Tvorba grafických návrhov potlače na predmet predchádza výrobe značenia reklamných predmetov u všetkých potlačových technológií. Zákazník od nás obdrží návrhy v elektronickej podobe vo formáte PDF, ktoré je nutné pred zahájením výroby schváliť e-mailom prostredníctvom nášho obchodného zástupcu. Grafické podklady od zákazníkov prijímame vo formáte PDF, CDR, AI, EPS v krivkách so špecifikáciou farieb v PANTONE. Bitmapová grafika pre plnofarebnú potlač v rozlíšení minimálne 300 dpi pre rozmer 1:1


Podlady pre potlač musia byť spracovane vo vektoroch (aj písmo) a dodané vo formáte cdr (CorelDraw), ai (Adobe Illustrator) alebo eps (Encapsuled PostScript). Akékoľvek iné dodané podklady sú len predlohou pre spracovanie grafiky  a je potrebné túto predlohu upraviť. Za tieto úpravy sa účtuje 15 € bez DPH za hodinu práce.

 

Tampoprintová tlač

Jedná sa o technológiu kde sa prenáša farba z tlačového klišé pomocou silikónového tampónu na predmet, ktorý chceme potlačiť. Technológia je vhodná hlavne pre rozmerovo menšie reklamné predmety ako napr. perá, kľúčenky, otváraky, zapaľovače a iné. Touto technológiou sa tlačia v podstate všetky druhy materiálov (plasty, sklo, kovy, drevo, koža, keramika).

tampónová potlačtampónová potlač



Sieťotlač

Jednoduchá a presná technológia potlače reklamných predmetov ( napr. trička, tašky, dáždniky, čiapky, kalendáre, atď.) s veľkým rozsahom možností spracovania, pri ktorej sa motív loga prenáša na predmet pomocou sieťotlačovej šablóny a tlačovej stierky. Touto technológiou sa dajú tlačiť rozmanité, rôznofarebné a aj graficky náročnejšie motívy.

sieťotlačsieťotlač

 


 

Transferová tlač

Druh ostrej tlače, vhodnej pre malú, viacfarebnú tlač. Motív sa tlačí na prenášajúci papier inverzne a následným prenosom za tepla a tlaku pomocou ručného lisu na textil alebo čapice. Pomocou tejto metódy je možné rýchlo a nenáročne vyhotoviť rôzne jednoduché motívy, ktoré sa pomocou ručného lisu fixujú na danú textíliu.

transferová tlačtransferová tlač


 

 

Rotačná sieťotlač

Táto technológia tlače umožňuje potláčať reklamný predmet rovnako ako tampónová, avšak na rozdiel od tampoprintu dokáže potláčať takmer po celom jeho obvode viacfarebnou tlačou. Okrem toho pre prenos farebného motívu na predmet nevyužíva tampón, ale podobne ako pri sieťotlači sa farba pretláča pomocou stierky. Ak pri tampónovej potlači bol daný predmet staticky uložený, pri rotačnej sieťotlači sa otáča okolo svojej osi, preto je možné potlačiť väčšiu plochu. Pomocou rotačnej sieťotlače potláčame prevažne plastové perá, popolníky, šálky, atď.

rotačná tlač

 

 

Laser

Laser alebo gravírovanie laserom je špeciálna technológia, ktorá využíva laserový lúč pre gravírovanie kovových, pokovovaných, drevených, sklenených, kožených a plastových reklamných predmetov. Gravírovanie pomocou laserovej technológie predstavuje dokonalé prepracovanie gravírovaného nápisu či grafiky, ako po technickej, tak i po estetickej stránke. Technológia je založená na odparení materiálu alebo farby do hĺbky rádovo mikrometrov až 1 mm podľa druhu materiálu. Farebnosť laserom vygravírovaného motívu je ovplyvnená materiálom pod povrchovou vrstvou predmetu.

laserová tlač

 

 


Digitálna UV tlač

Digitálna UV tlač umožňuje potlač rôznych materiálov. Je vhodná napr. na reklamné zapaľovače a mnoho ďalších predmetov, ktoré sú ploché, príp. mierne zaoblené. Farba je vytvrdzovaná UV žiarením a prakticky hneď je pripravená na ďalšiu manipuláciu. Maximálna veľkosť potlače je 60 x 40 cm.

digitálna tlačdigitálna tlač

 

 

 

 

Razba

Pre realizáciu potlače touto technológiou je potrebné vyrobiť raznicu z tepelne dobre vodivého materiálu (mosadz) v tvare motívu loga. Materiál je formovaný úderom alebo tlakom pomocou raznice pri bežnej teplote, alebo za tepla pre zvýšenie elasticity materiálu. Je určená napr. pre diáre či peňaženky z kože, papier.

 razbarazba
 
 

Výšivka

Vyšívanie je textilná technika na vyšitie loga alebo nápisu na textilný materiál, ale aj na kožu či papier.

výšivkavýšivka


 

 

Sublimácia

Sublimácia je jedna z najmodernejších technológií digitálnej potlače zaručujúca fotokvalitu výslednej potlače. Metóda je využívaná na potlač textilu (so zložením obsahujúcom min. 60% polyesteru), kovu, skla a plastu. Podkladový materiál musí byť svetlej farby. Tlač motívu je zaistená prenosom vytlačeného vzoru na daný materiál za pôsobenia tepla. Výhodou je kvalita výsledného produktu, možnosť prenesenia motívu vo fotokvalite a to, že potlačený predmet už nevyžaduje žiadnu následnú úpravu. Výroba je možná už od jedného kusa za výhodnú cenu.
sublimáciasublimácia

 

 

 

Výpal

Technológia je vhodná pre trvácnu potlač skla a keramiky. Vypaľuje sa vo vypaľovacej peci pri teplote 500 - 700 °C.

 

 

Pieskovanie

Pieskovanie je technologický postup opracovania povrchu obvykle tvrdých materiálov prúdom jemných častíc (abrazívne častice). Ako abrazívum je možné použiť rôzne materiály, kremičitý piesok či oceľové broky pre tvrdé materiály, až po drť z orechových jadier pre mäkké materiály (drevo). Túto technológiu je možné použiť na reklamné predmety ako poháre, hrnčeky a ďalšie sklenené a kovové predmety.

 

Spracujeme Vám ponuku na potlač reklamných predmetov. Kontaktujte nás telefonicky 0949 870 624, mailom na predaj@predaj-tonerov.sk alebo vyplňte a zašlite tento formulár

Copyright 2015 - 2021 © Tonery pre každú tlačiareň